© 2023 by Danielle Yoga. Proudly created with Wix.com

> VICENÇ COSTA "VIVEKDRISHTI"

ACOMPANYAMENT RESTAURATIU

Sessions individuals per acompanyar-te en la malaltia i/o en el teu procés personal, utilitzant les eines més adequades: Tècniques de respiració, Teràpia de Polaritat, relaxació, postures físiques..... Aquestes eines ens ajuden a alliberar i relaxar les tensions físiques, emocionals i mentals, establint harmonia en totes les facetes del nostre ésser. Totes aquestes eines i tècniques les utilitzarem dins del procés depenent de les necessitats de cada moment i de cada pacient, de forma individual i amb l’acompanyament d'àudios perquè puguis incorporar algunes de les eines a la teva vida.

A QUI VA DIRIGIT?

Va dirigit a totes aquelles persones  que porten estrés, que tenen angoixa, ansietat, que els costa dormir, que no tenen vitalitat, per aquelles persones que estan en un procés de malaltia o de canvis personal i creuen que necessiten eines per gestionar-ho millor. Per aquelles persones que tenen un compromís amb elles mateixes, que tenen ganes de fer un treball personal i busquen eines i tècniques de respiració, relaxació i meditació, de forma individual.

 

COM ENS POT AJUDAR LA RESPIRACIÓ?

El primer que fem quant arribem a aquest mont es una inhalació, i seguim respirant la resta de la nostre vida, ens acompanya a cada acció, física, mental o emocional. Te una relació directe amb el teu cos, sistema nerviós i amb la teva ment. Hi han diferents estudis que han demostrat que gran part de la població no respira correctament, això contribueix a estats d’ansietat, depressió, de fatiga i altres trastorns.

Una de les grans característiques de la respiració es que pot ser natural i espontània però podem modifica-la a voluntat, i graciés a diferents pràctiques i tècniques de respiració podem restablir una forma correcte de respirar sent conscients dels seus beneficis.

 

COM ENS POT AJUDAR LA TERÀPIA DE POLARITAT ?

Moltes de les tensions, conflictes, frustracions i emocions es somatitzen en el nostre cos físic i energètic i es manifesten amb angoixa, trastorns digestius, insomni, mal de cap.... A través de diferents tocs terapèutics es busca desbloquejar les tensions, emocions i patrons restablint el flux energètic del pacient. La teràpia de polaritat ajuda a que el sistema del pacient trobi un espai on poder-se regenerar. Altres eines com el ioga de polaritat ens poden ajudar també en el procés cap a la salut.

 

COM ENS POT AJUDAR L’ART DE LA RELAXACIÓ?

Tant la filosofia del ioga com la psicologia moderna parlen que hi ha tres tipus de tensions causants de moltes de les agonies de la vida moderna.

- Tensions musculars: Estan relacionades amb el cos, el sistema nerviós i els desequilibris endocrins. Aquestes s'eliminen fàcilment mitjançant la relaxació física profunda que s'aconsegueix en l'estat de relaxació o Ioga Nidra*.

- Tensions emocionals: El fet que no estem habituats a expressar les nostres emocions d’una forma lliure i oberta i que acostumem amb freqüència a refusar-les i reprimir-les, aquestes acaben originant tensions que s'arrelen a cada instant amb més profunditat: Amor, odi, ràbia, guany, pèrdua, èxit, fracàs, felicitat o infelicitat.

Moltes vagades no és possible relaxar aquestes tensions a través de la son ordinaria o el descans. És necessari d'un mètode com el Ioga Nidra* mitjançant el qual tota l'estructura emocional de la ment es pugui tranquil·litzar.

- Tensions mentals: Són el resultat de l'alta activitat mental. A la ment hi ha un munt de fantasies, confusions i oscil·lacions. Totes les experiències de la nostra vida queden registrades a la nostra consciència i s'acumulen en el cos mental. De tant en tant, aquestes exploten afectant al nostre cos, ment, comportament i reaccions. Quan estem tristos, enrabiats o irritats ho atribuïm amb freqüència a alguna causa superficial. Però la causa que hi ha darrere del comportament està en les tensions acumulades en el pla mental.

*El Ioga Nidra és la ciència de la relaxació que ens capacita per aprofundir en els regnes de la ment subconscient, alliberant i relaxant així les tensions físiques, emocionals i mentals, establint harmonia en totes les facetes del nostre ésser.

 

COM ENS POT AJUDAR LES POSTURES FÍSIQUES?

Moltes de les tensions, conflictes, frustracions i emocions es somatitzen en el nostre cos físic i a través d’algunes postures físiques podem alliberar aquestes tensions. El cos físic, energètic i mental estan íntimament relacionats. Normalment quant estem bé físicament ens sentim amb més vitalitat, la nostra ment està més clara i estem més contents.