© 2023 by Danielle Yoga. Proudly created with Wix.com

“El ioga seria la integració i l’harmonia entre 
els pensaments, les paraules i les accions.
Entre el cap, el cor i les mans”

 

Sw.Sivananda

EXPERIÈNCIA AMB EL IOGA

Vaig començar la pràctica del yoga ara fa uns 15 anys i vaig tenir la sort de trobar un professor (Jayadevananda) que transmetia el ioga des de l’experiència. De seguida el ioga em va captivar i vaig començar a experimentar-ne els beneficis a tots nivells (físic, mental, emocional). Amb la seva forma de transmetre es podia percebre que el ioga no només éren unes postures (asanas) o unes tècniques de respiració (pranayamas), el ioga era molt més.

 

Això va fer que volgués aprofundir més dins el món del ioga i seguint els seus consells vaig decidir fer els tres anys de la formació d' “ESTUDIOS YOGUICOS” (EY1, EY2, EYProfessors). Els he fet a Colòmbia ja que era l’únic lloc al món que podia seguir els estudis de professor de ioga en espanyol dins de la tradició SATYANANDA. Aquests estudis estan vinculats a la universitat de yoga Bihar de la Índia, on vaig tenir la oportunitat de poder viatjar i viure la cultura del ioga a “Munger Satyananda ashram”. Una de les coses que m'han transmès és la importància d'aplicar el ioga al dia a dia. 

 

Com visc les sessions de ioga 

En les sessions de ioga m’agrada compartir les eines que ens permeten gestionar pensaments, emocions, les accions de la vida diària, que no es quedi amb una simple pràctica d'una hora o dues a la setmana. Compartint somriures, emocions i aprendre tots junts de l’experiència d’estar vius. 

 

 

EXPERIÈNCIA AMB LA TERÀPIA DE POLARITAT 

La Teràpia de polaritat ha seguit un camí paral·lel amb el ioga durant aquests anys. Vaig començar el primer any de formació de la teràpia gràcies al Pep Estrada, “Formador de la teràpia de polaritat”. Ell va ser qui em va animar ja que la teràpia de polaritat té una relació directe amb la tradició del ioga i diferents tipus de medicina, com per exemple, la ayurvèdica. Un cop acabat el primer any de formació vaig fer una parada, ja que estava immers en els estudis de ioga, però hi havia alguna cosa dins meu que em deia que havia d’acabar la formació com a terapeuta, i la veritat és que ha sigut una gran experiència. La teràpia de polaritat, ja sigui com a pacient o durant la formació, m’ha acompanyat en el procés de la vida, gestionant pensaments, emocions i experiències fins el dia d’avui.

“El ioga és com la música.

El ritme del cos, la melodia de la ment,

i l’harmonia de l’ànima,

creant la simfonia de la vida”

 

Yogacharya B.K.S.