El IOGA INTEGRAL és un sistema que integra els següents tipus de ioga:

 

HATHA YOGA (conegut com el ioga físic)

RAJA YOGA (el ioga mental)

GYANA YOGA (el ioga del discerniment, de la indagació, de la saviesa)

BHAKTI YOGA (el ioga devocional, de les emocions, el ioga de l’amor)

KARMA YOGA (el ioga de l’acció, el del servei desinteressat, la meditació en cada acció)

 

Aquest sistema de ioga ens permet equilibrar la part mental, l'emocional i les accions. Seria la integració i l’harmonia entre els pensaments, les accions i les paraules, el cap, el cor i les mans. El ioga ens ajuda a expandir tot el potencial de la persona.

Una sessió de ioga integral consta de:

 

ASANAS

 

Són postures físiques, les quals poden ser dinàmiques o estàtiques, d'estirament, extensió, flexió, lateralització, torsió, equilibri i invertides, adaptades a cada classe i a cada persona.​ Les asanas ens aporten salut física.

PRANAYAMAS

Els pranayamas es coneixen com a tècniques de respiració. Les tècniques de pranayamas ens ajuden a controlar i a expandir l’energia vital, aportant serenor mental i física. Aprendrem a observar la respiració, a controlar-la descobrint els seus beneficis.

MEDITACIÓ

 

La meditació és un estat de la ment, però aprendrem diferents tècniques que ens permetran fer conscients i alliberar pensaments, patrons i emocions aportant salut mental.

En les sessions de ioga cada persona practica dins de les seves possibilitats amb una actitud d'atenció i d'observació. A través d'aquesta observació, prenem consciència del cos físic, el  cos energètic i el cos mental, observant-ne la flexibilitat, els límits, les resistències, les tensions... Amb la pràctica del ioga podem comprovar com des de la consciència cedeixen i així poder-ho aplicar a la vida diària.

IOGA NIDRA

 

El Ioga Nidra és una tècnica de meditació i relaxació desenvolupada pel Swami Satyananda que permet la relaxació física, emocional i mental. És una pràctica que es realitza amb Shavasana (postura de relaxació). Això permet que tothom la pugui practicar, el més important és no perdre la consciència de la pràctica, entrant en un estat mental que està entre la vigília i el son (Nidra). És una pràctica que aporta beneficis des d'un bon principi.

 

HORARIS

Del 2 de setembre al 26 de juliol

 

Dilluns: 20.00-21.00h

Dimarts: 09.30h-10.30h /19.00-20.00h

Dimecres: 20.30-21.30h

Dijous: 09.30-10.30h / 19.30-20.30h

T'HO POSEM FÀCIL!

ESPAIS ES MOU PER TU!

 

CONSULTA ELS ALTRES CENTRES I HORARIS ON FEM IOGA

SI NO POTS VENIR FINS A ESPAIS

CENTRES I HORARIS>>

 ESPAI DE MEDITACIÓEINES PER VIURE MILLOR

T'acompanyem,et recolzem, et respectem.

 

Et facilitem la metodologia i el material necessari per poder incorporar la pràctica de meditació a la teva vida diària. La meditació és un estat que ens ajuda a viure millor, amb més pau i tranquil·litat, i que ens permet connectar amb la nostra veritable naturalesa, l'ÉSSER.

El propòsit dels dimarts espais de Meditació es desenvolupar i aprofundir en diferents mètodes que ens permeten arribar a l'estat de meditació.

- consciència – introspecció - concentració - meditacions - lectures

Utilitzem diferents eines que anirem desenvolupant progressivament:

 

A qui va dirigit:

 

A totes aquelles persones que tinguin o no experiència amb el ioga i la meditació i que vulguin compartir, experimentar  i aprofundir una mica més amb les diferents tècniques, eines i pràctiques. Persones que s’adonen que necessiten millorar la gestió de l’estrés en el seu “dia a dia” per poder gaudir d’una vida més saludable i feliç.

Per què Meditar?

Doncs per afavorir una vida millor, amb més pau, harmonia I connexió amb el sentit profund de qui som.

Informació>>

 IOGA per a EMPRESES, ESCOLES i INSTITUCIONS

 

Ioga al teu lloc de treball

 

És un parèntesi de temps en el teu dia a dia perquè et sentis renovat i amb la ment clara i tranquil·la per realitzar la teva tasca. Destinat a empreses, escoles o institucions que volen millorar el rendiment i la qualitat de vida en el seu entorn de treball. Classes grupals enfocades tant a la millora del benestar físic com emocional i relacional. Ens adaptem a tu, al teu horari i al teu espai.

Objectius

 

El ioga ens permet augmentar la resiliència davant les situacions d’estrés i mantenir l’ optimisme i la motivació a través del treball fet sobre la consciència postural, la respiració i la relaxació.
 

- Renovar l’energia i la vitalitat, combatent així els símptomes de l’ansietat, cansament i insomni.
 Alleujament de dolors causats per tensions.
- L’augment de la capacitat de concentració i relaxació que optimitzarà els temps en els processos.
- La comunicació esdevindrà més assertiva i menys agressiva.
- L’augment de la positivitat comportarà un augment de creativitat.
- Les classes contribueixen a la millora de la salut general i, en conseqüència, disminueixen les despeses derivades de l’absentisme laboral

Serveis

 

Amb la convicció d’ajudar tant als treballadors com a l’empresa oferim classes al propi centre de treball.
 

- Sessió Clàssica: Sessions setmanals de 60 minuts de durada per a empreses o institucions que disposin d’un espai diàfan on es pugui desenvolupar una classe de ioga amb esterilles i canviant-se de roba. D’alguna manera, es trasllada l’escola de ioga a l’empresa. És suficient amb una sala de reunions o espai similar, el material que és necessari per la pràctica de ioga seria: màrfegues, mantes, cintes i roba còmoda per a la pràctica.
 

- També oferim tallers durant jornades formatives o esdeveniments organitzats per a l’empresa, enfocat a fires, congressos, seminaris, convencions i/o llargues sessions de treball tot seguint les mateixes pautes desenvolupades a les “sessions clàssiques”.
 

Són classes que poden ser practicades per qualsevol persona, independentment de l'edat o de la seva condició física. En una mateixa sessió oferim diferents opcions que la fanaccessible a tothom.
 

Consulta’ns les teves necessites i t’oferirem propostes.